Krijg Anthem en/of Battlefield 5 gratis bij je GeForce RTX-videokaart

Een nieuwe generatie grafische chipsets, een nieuwe Game Bundle om het te vieren. Hoewel NVIDIA’s GeForce RTX-serie alweer maanden terug gelanceerd is, bleef het nog uit met de promo-acties rondom “gratis games”. Daar is echter, met NVIDIA’s optreden op CES 2019, dan eindelijk verandering in gekomen.

De handen zijn ineengeslagen met die van Electronic Arts, want zowel Anthem als Battlefield 5 worden binnenkort weggegeven bij specifieke GeForce RTX-producten.

Wie zich aan een duurdere RTX 2080 of RTX 2080 Ti-product waagt, krijgt beide spellen per direct toegeschreven op zijn of haar account via GeForce Experience. Verkies je de iets betaalbaardere RTX 2070 of de recent onthulde RTX 2060, dan mag je één van de twee titels kiezen om te claimen.

Het promotieaanbod betreft, als altijd, niet alleen de losse videokaarten, maar ook pre-build systemen en laptops die de desbetreffende GPU ingebouwd hebben.

Hoe lang de twee games gratis te verzilveren zullen zijn voor (nieuwe) GeForce-gamers, is nog onbekend.

Meer informatie over de promo-bundel of NVIDIA’s prestaties in Anthem en Battlefield 5, vind je uiteraard op de officiële blogpost van NVIDIA over de samenwerking(en).

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren