Boeren afknallen in Stardew Valley Battle Royale mod

De indie-parel Stardew Valley staat bekend om zijn rustgevende en rijke gameplay, en sinds afgelopen zomer kan je samen met andere boeren op je eigenste stukje land. Maar de rust is voorbij, battle royale heeft ook Stardew Valley bereikt.

Fortnite en PUBG hebben het genre groot gebracht, en al snel adopteerden games als Battlefield 5, Red Dead Redemption II Online en CS:GO de gamemodus. Dit terwijl anderen als Sea of Thieves en Halo Infinite zich juist distantiëren van de trend. Alles lijkt om getoverd kunnen worden in tot een battle royale game, zo ook Stardew Valley.

De mod, genaamd Battle Royalley, volgt trouw het principe van de hippe gamemodus. Honderd boeren worden verspreid over de map en langzaam maar zeker wordt de ruimte waarin zij kunnen bewegen kleiner. Je moet op zoek gaan naar wapens en andere items om je medeboeren mee uit te moorden. Je kunt zelfs à la Fortnite bomen omhakken en hiermee hekken maken. Je kan de mod geheel naar je eigen hand zetten. Zo is het aantal spelers, locaties van de spelers en kisten geheel aan te passen.

  1.   
    Tadao's avatar

    Er lijkt niet veel te knallen, maar het lijkt wel grappig