Devil May Cry 5 krijgt in februari gratis nieuwe demo

Vandaag was in eerste instantie de laatste dag dat je de Devil May Cry 5 demo kon downloaden uit de Microsoft Store, mensen die dit hebben gedaan kunnen overigens nog blijven genieten van deze demo.

Nu heeft Capcom echter bekendgemaakt dat er een geheel nieuwe demo op de planning staat. Zoals de eerste demo zal ook deze testversie op de Xbox One te spelen zijn, PlayStation 4 gebruikers kunnen nu ook voor het eerst met hun eigen systeem kennis maken met Devil May Cry 5.

Deze demo is vanaf 7 februari gratis te verkrijgen. Hoogstwaarschijnlijk is hier ook het geval dat wanneer je de demo eenmaal uit de (digitale) winkel hebt gehaald, je deze voor altijd in je bibliotheek mag bewaren en spelen.

Devil May Cry 5 verschijnt op 8 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  WesterW's avatar

  Frappant dat eerst alleen de Xbox One een demo kreeg en ditmaal weer de pc lijkt te worden overgeslagen. Nou verschijnen er sowieso niet vaak demo’s meer op de pc, maar ik ben toch benieuwd naar de redenering vanuit Capcom.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @WesterW: Heeft Capcom niet gewoon een leuk exclusiviteitslijntje lopen met Xbox? Als ik het me goed herinner, werd de game ook op Microsofts E3-persconferentie uit de doeken gedaan.

 3.   
  Sander Klijn's avatar

  @Tom Kauwenberg: Daar heb je zeker een goed punt. Maar toch is het behoorlijk vreemd te noemen dat de PlayStation 4 en Xbox One nu wel een demo krijgen, maar de pc-gebruikers (wederom) door Capcom moeten wachten. Al denk ik ook dat het kan komen door het fenomeen datamining.

 4.   
  WesterW's avatar

  @Tom Kauwenberg: Dat geldt voor de eerder verschenen demo, zeker, maar de door Capcom aangekondigde nieuwe demo (in hoeverre die écht nieuw is, moeten we nog zien) komt wel naar de PlayStation 4, doch niet naar pc.