Neonlichten en gejammer in trailer horrorgame S.O.N

De PlayStation 4-horrorgame S.O.N laat weer van zich zien en ditmaal zijn het nieuwe omgevingen die aan bod komen. De video is kort, al krijgen we een goede indruk van de sfeer dankzij de neonlichtteksten en de horrorgeluiden-soundmix die elke ontwikkelaar van horrorgames lijkt te hebben bemachtigd.

In S.O.N stap je in de schoenen van Robert Alderson die op zoek is naar zijn vermiste zoontje. Waar we in eerdere trailers vooral de bossen van Pennsylvania zagen, blijken we dus ook binnen de stuipen op het lijf te gaan schrikken. Neonteksten als “WAS SHE WORTH IT”, “HOMEWRECKER” en “CHEATER”, geven een indicatie van het verhaal.

S.O.N. zal exclusief op de PlayStation 4 verschijnen. Aanvankelijk zou het spel op 11 december moeten lanceren, al heeft ontwikkelaar RedG Studios de game vlak voor zijn release tot onbepaalde tijd uitgesteld.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Dit is echt weer zo een spel dat ik niet met me ogen open kan spelen, terwijl je weet dat het niet echt is, maarja mij gevoel denkt daar dus anders over.

 2.   
  WesterW's avatar

  @Dedsec: Heel herkenbaar. Horror games zorgen bij mij voor huilen of heel hard lachen, dat tweede allicht om zenuwen te onderdrukken.

 3.   
  Dedsec's avatar

  @WesterW: Slaap jij dan ook al met licht aan en uit ??

  •   
   WesterW's avatar

   Haha, gelukkig niet met creepy flikkerend licht :’)