SEGA teaset pc-versie gewaagde puzzel-platformer Catherine

Ineens verscheen daar een foto van een schaap op de Steam-pagina van Bayonetta. Wat had dit te betekenen? Wat kon dit zijn! Het internet deed zijn werk en kwam al snel tot de conclusie dat dit wel een teaser moest zijn voor een pc-versie van Catherine.

In 2012 kwam het ietwat gewaagde maar ook vage Catherine uit, een Japanse game met twee totaal verschillende gameplay-elementen. Overdag ben je door middel van cutscenes en gesprekken aan het worstelen tussen aan de ene kant een relatie met een vriendin die al aan trouwen en baby’s denkt en aan de andere kant een affaire met de ontzettend mooie en sexy Catherine. Maar al deze problemen moeten natuurlijk verwerkt worden en dat doe je in de nacht wanneer je geteisterd wordt door bizarre nachtmerries met platformen en puzzels.

Maar wat heeft een schaap op de Steam-pagina van Bayonetta te maken met Catherine? In de nachtmerrie wereld zijn ook andere mannen aanwezig, maar die hebben de vorm aangenomen van antropologische schapen. Hence, de schaap. Daarnaast is het labeltje ‘pc’ verschenen bij de rating. Een volwaardige aankondiging laat nog op zich wachten, maar zoals het er nu naar uitziet komt het originele Catherine ook naar pc.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    dit ziet dr naar uit dat zij dr erg veel zin in heefd