De oorsprong van Super Smash Bros. Ultimate’s alternatieve outfits

Super Smash Bros. Ultimate zit barstensvol verwijzingen naar andere Nintendo-games. Zo zijn er bijna 1300 Spirits van bekende en minder bekende gamepersonages te verzamelen. Daarnaast kent elk speelbaar figuur een achttal outfits waarvan de meeste naar andere spellen verwijzen.

Die outfits worden behandeld in onderstaande drie video’s waar YouTuber Aaronitmar de alternatieve kostuums bespreekt van de personages die werden geïntroduceerd in respectievelijk Super Smash Bros. 64, Super Smash Bros. Melee en Super Smash Bros. Brawl. Er zitten originele Super Smash Bros.-outfits tussen, maar wellicht een stuk minder dan je aanvankelijk zou denken!

We zijn op de redactie enorm blij met Super Smash Bros. Ultimate, getuige onze positieve gescheven review en videoreview, alsook de plaatsjes die Nintendo’s nieuwste paradepaardje heeft veroverd in de Top 5 beste games van 2018 van onze Amador, Tom en Wester.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren