Deze gamestudio’s wensen jou een fantastisch nieuwjaar toe!

Het nieuwe jaar is dan eindelijk begonnen; de kerstboom kan eindelijk de tent uit, de laatste beetjes aan oliebollen kunnen nog gegeten worden en de game consoles kunnen in alle rust weer worden opgestart.

Wat voor tofs 2019 ons precies gaat brengen, is natuurlijk nog niet zeker. Worden de nieuwste generatie consoles dit jaar dan eindelijk bekendgemaakt, of mogen we het nog een jaartje hiermee stellen? Een groot mysterie die we gaandeweg gezamenlijk gaan meemaken.

Net als de kerstwensen blijven vele (vooral Aziatische) ontwikkelaars ook niet stilzitten als het gaat om de transitie van 2018 naar 2019. Deze gamestudio’s wensen je in ieder geval, en ook namens Gamersnet, een spetterend maar ook vooral gezond nieuwjaar toe.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ennnnnnnnnnnnnnnnn Van hetzelfde uiteraard hahaha ūüėÄ Mogen dr maar weer vele mooie games verschijnen.
  En ook vele mooie GN artikelen

 2.   
  Dedsec's avatar

  Ja hopen dat mensen nu eerst is gaan nadenken voor ze een reactie gaan plaatsen, want als jou mening hier niet goed is, krijg je soms van alles naar je hoofd toe, en dat mag dan ook gewoon.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Alle meningen zijn welkom, maar het wordt (enorm) gewaardeerd als die mening ook daadwerkelijk onderbouwd wordt.

  Mocht je je zelf aangevallen voelen door iets of iemand hier, meld het dan vooral (persoonlijk) bij ons, dan handelen wij direct om de situatie te verhelpen/verbeteren.

 4.   
  mmx's avatar

  Ook een gelukkig nieuwjaar allemaal

 5.   
  Leukste's avatar

  Iedereen een goed en gezond 2019 toegewenst! Dat er vele mooie games mogen volgen.

 6.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ok en waarom word steeds mij reactie verwijderd, als ik iets vraag over het mini map artikel ??

 7.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Gooi even een mailtje/PM mijn kant op, dan leg ik alles netjes uit, zonder de rest van de lezers ermee lastig te vallen. Continu over dezelfde dingen blijven vragen/praten is immers ook niet leuk voor de sfeer, vandaar dat het misschien beter even in privé uitgelegd kan worden.

  Je weet me te vinden. Discord mag, persoonlijk berichtje hier en anders voldoet tom[at]gamersnet.nl ook.