Rainbow Six Siege nieuwste operators nu al uitgelekt

Hoewel nog wel even duurt voordat het vierde jaar in Rainbow Six Siege van start gaat, lijkt het er nu al op dat, voor de zoveelste keer, de aankomende operators zijn uitgelekt.

Aan het begin van dit vierde jaar gaat Team Rainbow een bezoekje brengen aan het zonovergoten Australië. Natuurlijk worden er tijdens dit tripje wederom twee nieuwe operators opgepikt, om zo de meest uiteenlopende terroristische aanvallen te stoppen.

Volgens een post op het welbekende forum ResetEra worden zowel de aanvallende als de defensieve zijde aangevuld door specialisten afkomstig uit Down Under.

Daarmee werd ook verteld dat deze operators ook een map krijgen die speciaal voor hen zijn gemaakt, zoals ook het geval is bij Operation Wind Bastion Tevens zal de kaart Kanal in het tweede seizoen van het vierde jaar worden voorzien van een rework, een die hetzelfde kaliber moet hebben als Hereford Base.

De aanvallende zijde moet het in ieder geval doen met de operator Gridlock, deze specialist kan spijkermatten neerleggen die de vorm van een spinnenweb hebben. Hiermee kan je bijvoorbeeld de vijandelijke Caveira (tijdelijk) stoppen wanneer zij aan het roamen is.

Mozzie is de specialist die zal worden toegevoegd aan de defensieve zijde, zij beschikt over de mogelijkheid om de vijandelijke drones over te nemen wanneer deze in contact met haar komen. Hoe dat precies te werk gaat, is nog niet duidelijk.

Vanzelfsprekend zijn dit nog allemaal geruchten, iets wat met een korrel zout kan worden genomen. Maar gezien het feit dat vrijwel elke operator uit het derde jaar ruim van te voren is uitgelekt, is het niet onwaarschijnlijk te noemen dat dit daadwerkelijk de nieuwe operators zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren