Tom en Peter bespreken hun 2018… | Gamersnet Podcast #43

Het is tijd voor de laatste Gamersnet Podcast van 2018 en wat voor een! Tom en Peter schuiven aan om de hoogte- en dieptepunten van het jaar door te nemen. De jaarkalender wordt erbij gepakt en de heren nemen alles door!

Wat hebben games als Monster Hunter World, Subnnautica, God of War, Into the Breach, Sea of Thieves, Far Cry 5, Jurassic World Evolution, Spider-man, Hitman 2, Shadow of the Tomb Raider, Red Dead Redemption 2, Mario Tennis Aces en Super Smash Bros. Ultimate met de heren gedaan? Deze game en nog veel meer komen terug in ons ultieme jaaroverzicht.

Je kunt je voorstellen dat ook deze aflevering extra lang is, want er is een druk jaar te bespreken!

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Ik heb nog niet geluisterd, maar ik wens jullie allemaal alvast het beste voor 2019. En heel erg bedankt voor alle geweldige reviews, filmpjes, prijsvragen, themaweken, podcasts, coverage van de gamebeurzen en trips, livestreams en overige content van het afgelopen jaar.