Jack Black YouTube-kanaal nu al meer dan 1 miljoen abonnees

gifs website

Hoewel het internet gedomineerd wordt door meme’s en kattenvideos, zijn gameplayvideo’s ook niet meer weg te denken. Van knallende blauwharigen tot gillende Zweden, ze werden groot met gaming video’s op YouTube. Maar een nieuwe speler heeft het strijdveld betreden! Acteur Jack Black is een kanaal gestart en wist binnen een week al meer dan 1 miljoen abonnees te verzamelen.

In zijn eerste video zegt de inmiddels 49-jarige acteur en muzikant Jack Black groter te worden dan Pewdiepie en Ninja bij elkaar. Jablinski Games bestaat net aan een week en heeft, op moment van schrijven, 1.424.136 abonnees. In de veel gememede gamingstoel van PewdiePie verwelkomt Jack Black mensen op zijn kanaal Jablinksi gaming, deze video is inmiddels 4 miljoen keer bekeken. Wanneer we de daadwerkelijke eerste gamingvideo kunnen verwachten is nog onbekend, wel liet Black weten dat dit in 2019 zal gebeuren. Ben jij al abonnee?

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren