Prijsvraagwinnaars: Wie winnen gesigneerde Final Fantasy XIV-edities?

Het 2018 van Gamersnet was niet alleen gevuld met vele interessante reviews, bombastische onthullingen en ander game-nieuws, maar natuurlijk ook een boel prachtige prijsvragen! Zo maakte je bijvoorbeeld afgelopen weken kans op gesigneerde Complete Editions van Final Fantasy XIV Online op pc en PlayStation 4, om maar eens iets te noemen.

Jawel, in samenwerking met Square Enix gaven we niet zo maar een kopietje Final Fantasy’s populaire MMO weg; het gaat hier zowaar om een twee propvolle edities mét handtekeningen van Naoki Yoshida (producer en regisseur) én Masayoshi Soken (muziekcomponist). Een online titel met drie dikke uitbreidingen én twee grote namen uit de game-industrie.

Dan nu, om het jaar nog even feestelijk af te sluiten, onthullen wie onze twee winnaars van die felbegeerde Final Fantasy-prijzen! Wij vroegen lezers hun interesse te tonen op het prijsvraagbericht, en zo geschiedde volop. Maar er kunnen vandaag maar twee ultieme bofkonten zijn…

Onze winnaars van de gesigneerde Final Fantasy XIV Online Complete Editions zijn niemand minder dan:

Tadao

Griever

Beste winnaars, van harte gefeliciteerd! Zodra we achterhalen waar jullie huizen wonen, komen de twee hoesjes (met uiteraard al het game-vertier daarin) jullie kant op!

Mocht je helaas misgegrepen hebben bij deze prijsvraag: niet getreurd! Ook in 2019 zal Gamersnet ongetwijfeld weer voor je klaarstaan met meer win-acties en natuurlijk je vaste portie game-nieuws en -content.

 1.   
  Bmaster99's avatar

  gefeliciteerd

 2.   
  Dedsec's avatar

  Gefeliciteerd al zijn het wel vaak mensen die je nooit ziet.

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Congratss

 4.   
  mmx's avatar

  Gefeliciteerd

 5.   
  jkampmeijer's avatar

  Gefeliciteerd winnaars!

 6.   
  Tadao's avatar

  Woo, de FC kan weer een persoon groter worden

 7.   
  dandanna's avatar

  Congratz & enjoy, winnaars!

 8.   
  Bram_M99's avatar

  Heel gaaf, gefeliciteerd

 9.   
  Tadao's avatar

  Even gauw een vraagje, moeten wij het adres ergens doorgeven, of op een mailtje wachten? Om te dubbel checken

 10.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Tadao: Dit is dus een beetje het probleem gebleken; ons oude prijsvragensysteem is nu gearchiveerd. Wij hebben dus geen bestand van adressen meer, vandaar dat we vragen of die opgestuurd kunnen worden.

  Stuur het even door naar peter/tom[at]gamersnet.nl (mocht dat nog niet gedaan zijn), en wij gaan er zo snel mogelijk achteraan. 🙂

 11.   
  Tadao's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ha, dat kan. Ik dacht dan ook: Ik wacht wel even voordat ik een vraagje stel. Ik stuur wel even een mailtje!

 12.   
  Tadao's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ffkes dubbelchecken: Komt er een verificatie mail bij kijken, of is het een kwestie van geduld, verder?