Heroes of the Storm zet door; 85e held verschijnt eerste week januari

Een week geleden bracht Blizzard het onfortuinlijke en plotselinge nieuws dat Heroes of the Storm geen Heroes Global Championship meer zal kennen en dat er minder medewerkers zullen werken aan de game. Heroes of the Storm zou, zo beloofde Blizzard, echter gewoon blijvend worden ondersteund. De daad lijkt de komende maanden bij het woord te worden gevoegd.

Kaéo Milker, Heroes Production Director, zette in een lange blogpost op het Blizzard-forum uiteen wat we de komende maanden van Blizzard’s MOBA kunnen verwachten en schetste daarmee in feite een roadmap uit voor begin 2019.

Milker kondigde aan dat de 85e held binnenkort wordt onthuld en dat deze in de eerste week van januari speelbaar is in de PTR. Tot de 86e held kunnen spelers bovendien rekenen op een reeks in-game evenementen en een aantal hero reworks.

De beloftes die het Heroes of the Storm-team maakte tijdens Blizzcon 2018 over de toekomst van de game, zullen de komende maanden gewoon worden uitgerold. Dat betekent dat Blizzard de bestaande Hero-rollen – Assassin, Warrior, Support en Specialist – vernieuwt, verbeteringen in Ranked aanbrengt, de mogelijkheid terugdraait om met Gems individuele skins aan te schaffen en spelers meer content laat kopen met Gold. Ook wordt er gewerkt aan een oplossing voor de (tergend lange) wachttijden om in Quick Match aan een potje te komen.

Heroes of the Storm heeft momenteel het Winter Toy Event draaien waarin speelgoed centraal staat. Aanvankelijk zou het evenement tot 8 januari duren, maar Blizzard heeft besloten deze te verlengen tot in februari. Je hebt dus nog genoeg tijd om deel te nemen aan de ‘Most Amazingest Board Game Ever’ om aan je extra Toy Chests te komen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren