Laatste hotfix Fallout 76 van dit jaar is verschenen

Fallout 76 kan op weinig liefde rekenen binnen de gaming-gemeenschap: als ontwikkelaar Bethesda bugs verwijdert, wil men die terug, dataminers hebben aanwijzingen gevonden dat de game het pay-to-win-pad gaat bewandelen en de game zit vol met bugs en andere problemen. Toch geeft Bethesda niet op, en de laatste hotfix voor 2018 is live.

Op pc weegt de update niet bijzonder veel en op consoles is de patch zelfs zonder download beschikbaar. De voornaamste verandering die de update teweegbrengt, is dat het dupliceren van items niet meer mogelijk is.

Maar Bethesda heeft nog altijd plannen met Fallout 76. In een blogpost geeft de ontwikkelaar aan dat er halverwege januari onder meer een update verschijnt die perk cards en duplicerende robots in Whitesprigs aanpakt.

Ook zijn er patches onderweg die de gamebalans aanpassen. Daarbij zal Bethesda transparanter zijn tegenover spelers. In tegenstelling tot eerdere patches zal Bethesda dus (hopelijk) geen onaangekondigde veranderingen meer doorvoeren in Fallout 76.

Tot slot heeft Bethesda een nieuwe PvP-modus aangekondigd, waarbij geen enkele beperking geldt. Veel informatie hebben we niet, maar de nieuwe modus moet in het eerste kwartaal van 2019 verschijnen.

  1.   
    DB Ries's avatar

    Een grote mislukking. Jammer en hopen dat ze weer op de singleplay tour gaan.

  2.   
    MaTriXX's avatar

    Ik vraag me op recht af hoeveel verkopen er zijn en hoeveel huidige spelers er daadwerkelijk dit gedrocht nu nog spelen.