Gratis Xbox Games With Gold januari bekendgemaakt

Over alweer iets meer dan een week is het zo ver, een geheel nieuw gamejaar staat klaar voor ons om te beleven. Hoewel de nodige veranderingen waarschijnlijk gaan plaatsvinden, zijn de oudgediende ook nog aanwezig. Zo zijn nu de gratis games voor Xbox Live Gold abonnees van januari bekendgemaakt.

Om het spits meteen goed af te bijten, maakt de bekroonde indie titel Celeste een weg richting de Xbox-consoles. Deze game is gelijk beschikbaar vanaf het nieuwe jaar, tot en met 31 januari. Vervolgens kunnen racefanaten hun borst nat gaan maken, WRC 6 zal vanaf 16 januari tot en met 15 februari beschikbaar zijn voor de Xbox Live Gold abonnees.

Gezien de backwards compatibility van de Xbox One, moeten de Xbox 360-games natuurlijk ook niet vergeten worden. Vanaf 1 januari tot en met 15 januari kan je wederom Lara Croft and the Guardian of Light gratis verkrijgen. Om je alvast op te warmen voor Far Cry New Dawn, in de mogelijke strenge winter die ons te wachten staat, is Far Cry 2 daarnaast gratis te verkrijgen van 16 januari tot en met 31 januari.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Far Cry 2 had ik vroeger voor 65 euro gekocht, maar kwam nooit verder dan het beging, omdat ik steeds dood ging, want je zag ze ook gewoon niet.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Celeste lijkt me een hele mooie om te pushen, vooral gezien de game laatst ook zo gevierd werd met The Game Awards 2018.

  Van Far Cry 2 weet ik het niet zeker, maar Guardian of Light is sowieso wel ooit eens in het Games with Gold-rijtje gevallen. Beetje jammer om die dan nóg een keer te zien, waar we ook gewoon een “nieuwe” game hadden kunnen gooien.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Celeste is inderdaad een zieke titel, aangezien hij kandidaat was voor GOTY op de Game Awards. Overigens raad ik Far Cry 2 aan aan iedereen die de geschiedenis van de franchise in wil duiken. Zou die game in 2019 een remake krijgen, zou ik die direct aanschaffen. Wat was die game vet!