Travis Strikes Again: No More Heroes DLC maakt Shinobu en Bad Girl speelbaar

Grasshopper Manufacture maakte op Twitter bekend dat het aankomende Travis Strikes Again: No More Heroes een seizoenspas krijgt. De pas bestaat uit twee stukken DLC, Vol. 1: Black Dandelion en Vol. 2 Bubblegum Fatale, en zal twee extra personages speelbaar maken.

Vol. 1: Black Dandelion bevat de afrodragende Shinobu Jacobs, de ninja die in zowel No More Heroes als No More Heroes 2: Desperate Struggle een rol speelde. Daarnaast bevat dit pakketje Badman Ver. ADV Part. Vol. 2 daarentegen, laat je Bad Girl onder de knoppen nemen, een huurmoordenaar wier dood in het eerste deel verantwoordelijk is voor de gebeurtenissen in Travis Strikes Again. Naast Bad Girl bevat Vol. 2 ook Travis Ver. ADV Part, alsmede de Killer Marathon stage.

Travis Strikes Again: No More Heroes verschijnt 18 januari op de Nintendo Switch en vanaf die dag zal ook de seizoenspas te koop zijn voor 9.99. De DLC-pakketjes verschijnen op latere data: Vol. 1 komt uit op 28 februari en Vol. 2 is te verwachten op 30 april.

Bijkomend goed nieuws: de oorspronkelijke stemacteurs van de No More Heroes-games zijn wederom van de partij om hun personages in te spreken. De volledige lijst luidt daarmee als volgt:

  • Travis Touchdown: Robin Atkin Downes
  • Bad Man: Steve Blum
  • Shinobu Jacobs: Kimberly Brooks
  • Bad Girl: Kathryn Fiore
  • Brian Buster Jr.: Greg Ellis

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren