Gratis Maguire-pak voor Marvel’s Spider-Man nu te downloaden

Onder het mom van een kerstcadeautje brengt Insomniac Games ein-de-lijk het kostuum van de Spider-Man-film uit 2002 naar hun gelijknamige PlayStation-game. En jawel, natuurlijk is het pak uit Sam Raimi’s werk gewoon kosteloos binnen te halen voor een nieuwe beleving in Marvel’s Spider-Man.

De outfit die door Tobey Maguire gedragen werd in de inmiddels haast klassieke stripverfilmingen was een van de vele suggesties die Spider-Man-spelers overhielden aan de game. Per tweet liet ontwikkelaar Insomniac Games weten dan toch in dat verzoek van velen te voorzien:

De komst van het pak is mild controversieel, gezien Insomniac in de afgelopen dagen vrij veel ophef ontving over het “niet luisteren naar de spelers”. Community manager James Stevenson sprak op Twitter daar al kortstondig over, vrij kort nadat hij social media tijdelijk had afgezworen vanwege continu lastpakken en een doodsbedreiging of twee.

Stevenson en de rest van het Insomniac-team laten nu op verschillende plekken weten dus wél naar de spelers te luisteren, en wel met een gratis cadeautje erbovenop. Als dat de haters niet op afstand houdt, dan weten we het ook niet meer.

Duik jij nog eens van de daken in het Maguire-kostuum voor Spider-Man?

Marvel’s Spider-Man verscheen 7 september dit jaar, exclusief voor PlayStation 4. Morgen verschijnt alweer een nieuw en betaald DLC-pakket, genaamd The City That Never Sleeps.

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Pizza time