Ook dit jaar heeft Blizzard een kerstcadeau voor Overwatch-fans

Je kan er niet omheen; het is kerst. Elk huis is weer versierd, de reclames schreeuwen de beste kerstaanbiedingen en Mariah Carey krijst op de radio non-stop over ze voor kerst wil. Zelfs Blizzard doet mee met de festiviteiten.

Sinds de komst van Overwatch heeft Blizzard elk jaar getrakteerd op een leuke kerstverrassingen. Naast de Winter Wonderland events waren er ook niet-in-game cadeautjes. Zo kwamen er digitale comics, waarvan er één verboden werd in Rusland wegens homo-propaganda, en zat Jeff Kaplan, de überbaas van Overwatch, urenlang voor een knapperend haardvuur tijdens een livestream.

Dit jaar geen leesvoer of gekke stream, maar een stop-motion video! In Cookiewatch vechten Tracer en Reaper om de koekjes die voor de kerstman zijn bedoeld. Maar zoals het gezegde luidt, wanneer twee honden vechten om een been, loopt de derde ermee heen.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

 1.   
  Dondonz's avatar

  Mooi om te zien wanneer game developers hun characters niet té serieus nemen. Is over het algemeen goed voor de reputatie van een game.

 2.   
  Dedsec's avatar

  Krijgen we van Gamersnet ook nog wat ?? Want ik kom hier wel elke dag.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Je krijgt van ons nieuws, content, vrijwel iedere week een prijsvraag, antwoorden op je moeilijke vragen én bakken met liefde.

  Krijgen we nog iets van jou? Want je komt hier wel elke dag.

 4.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ja ik zou nog uitleg krijgen over waarom de mini map aan het verdwijnen is in games ?? En die prijsvraag is lang niet voor iedereen hoor.

  Dankzij mij kun jij dit werk doen, en jullie krijgen genoeg mooie dingen voor de kerst, dus dan zou je ook wel iets extra,s voor je bezoekers mogen doen.

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Haha, natuurlijk. Stuur anders even je adres in een privébericht. Krijg je van mij persoonlijk een kerstkaartje.