Releasedatum Life is Strange 2 – Episode 2 bekend

Het is inmiddels alweer drie maanden geleden dat Life is Strange 2 uitkwam en al dat we wilden was meer, meer, MEER! De smeekbeden uit onze review zijn verhoord: de tweede aflevering van Life is Strange 2 kunnen we 24 januari aanstaande verwachten.

Behalve de bekendmaking van de releasedatum, trakteren uitgever Square Enix en ontwikkelaar DONTNOD ons ook op een heuse live action trailer. De video werkt het fragment uit wanneer [spoilers voor episode 1] Daniel er net achter is gekomen dat hun vader is overleden en met zijn speciale krachten hun motelkamer op zijn kop zet.

Episode 2 zal Rules gaan heten en vertellen over Sean en Daniel’s tocht door de kou richting Mexico. Daar eenmaal aangekomen, ontmoeten ze Chris Eriksen die we kennen als het hoofdpersonage van The Awesome Adventures of Captain Spirit.

Waar we bij het eerste deel slechts twee maanden hoefden te wachten op nieuwe episodes, zit er nu maar liefst vier maanden tussen episode 1 en 2. DONTNOD gaf eerder al aan dat dit te maken heeft met een bepaalde kwaliteit die zij nastreven en de grotere schaal die het tweede seizoen kent. Of we ook weer vier maanden moeten wachten op de derde aflevering, dat is nog onbekend.

Life is Strange 2 – Episode 2: Rules komt 24 januari naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Yes, eindelijk!