Prijsvraag: Win gesigneerde Final Fantasy XIV Online Complete Editions!

Mocht je vandaag de dag nog op zoek zijn naar een gi-gan-tische MMO om al je tijd in kwijt te raken, dan ben je bij Gamersnet nu aan het goede adres…

In samenwerking met Square Enix mogen we namelijk onder onze bezoekers twee Complete Editions van Final Fantasy XIV Online (eenmaal voor pc, een andermaal voor PlayStation 4) verloten, die beide ook nog eens gesigneerd en wel zijn door twee van de grootste namen achter de game zelf…

Zo hebben Naoki Yoshida (producer en regisseur) én Masayoshi Soken (muziekcomponist) beide hun eervolle krabbels op de twee edities gezet, en die kun jij zo maar winnen!

Niet alleen krijg je dan dus een gigantische (cross-platform) MMORPG mét alle drie uitbreidingen van dien thuisgestuurd, maar ook nog eens met de vriendelijke groeten van de legendes achter die titel. Unieker dan dat, wordt het dit jaar niet meer…

 

Hoe doe je mee? Zeer simpel! Laat simpelweg een leuke, dankbare of creatieve reactie achter onder dit bericht, en je dingt automatisch mee.

Als altijd geldt dat meer inzet meer opvalt, maar schroom vooral niet gewoon je zegje te doen of iets geks te proberen. Gamersnet accepteert inzendingen van alle vormen en maten!

Veel succes!

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Erg tof dat jullie dit doen. Heb geprobeerd battle for azeroth te spelen maar Blizzard is jammer genoeg niet meer wat het geweest is… Ik ben dus opzoek naar een nieuwe MMO. Dit zou hem nog wel eens kunnen zijn. Ook erg tof dat het een gesigneerd exemplaar is!

  2.   
    jensoostland's avatar

    Ik ben dankbaar dat er zo’n geweldige gamers site is en dat al jaren lang.
    Ik blijf fan van jullie website , ga zo door boys.

  3.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    sucses iedereen

  4.   
    RooddePanda's avatar

    NANIIIIIIIIIIIIIIIIII.. gesigneerd door Akihiko Yoshida en Masayoshi Soken?! Dat was mijn eerste reactie toen ik dit bericht las.. Hoewel ik wel al in het bezit ben van alle versies van FFXIV, beschik ik niet over een versie gesigneerd door deze fenomenale personen in de game industrie. Ik hoop dat ik een exemplaar kan bemachtigen! In ieder geval Arigato go sai masu!

  5.   
    Amaraldane's avatar

    Ik doe mee! Ik heb altijd al eens een Final Fantasy game willen spelen.

  6.   
    jillbo's avatar

    Woeeeee, Jeeeetjemina, dat is echt extreem gaaf. Ik vind niet alleen het spel helemaal te gek, maar ik spaar gesigneerde exemplaren van foto’s, boeken, platen, cd’s en nog veel meer. En Akihiko Yoshida en Masayoshi Soken zijn goden die ik enorm bewonder. Ik zou zo dankbaar zijn, dat ik ervoor op mijn blote knietjes zou gaan om te bedanken. (En dat doe ik echt niet snel :D). Een dansje van vreugde zou natuurlijk ook aan de orde zijn. Oh men, ik krijg er nu al slapeloze nachten van, zo vet.

  7.   
    mmx's avatar

    Ik doe ook mee .

  8.   
    Tadao's avatar

    Dit is echt wel gaaf, Yoshi P en Soken zijn altijd een goed duo op de dev streams, en vooral hoe Yoshi P’s liefde voor de serie schijnt in zijn enthusiasme, de humor waarmee hij nieuwe classes en rassen aankondigd met z’n shirts is weer eens wat vers en anders. Ik heb alle uitbreidingen al, en heb het verhaal al af, de raids gedaan, maar hang nog rond voor het volk en in hoop dat Shadowbringers goed word. Daarnaast breng Soken’s werk altijd weer vreugde, en verlicht mijn portemonnee wanneer er een nieuw album uit komt.
    Al moet ik wel toegeven dat ik die gesigneerde edities nogal erg graag zou willen hebben… En dat ik waarschijnlijk de codes binnenin weg zou geven aan vrienden om ze in het spel te krijgen.

  9.   
    fantasyfreak's avatar

    Dat is wel erg vet. Voor welk platform is het?

  10.   
    anathema1976's avatar

    wat een gave prijs hier maak ik natuurlijk ook graag kans op.
    2018 was een jaar van gave acties en leuke nieuwe spellen en veel nieuws
    ga zo door in 2019 en blijf de toffe site die jullie zijn.

  11.   
    Tinuzz's avatar

    Vette actie! Lijkt me echt gaaf om een gesigneerd exemplaar in mij collectie te hebben.

  12.   
    Dondonz's avatar

    Wat kneitertjes gaaf dit.

    Ben altijd al groot fan geweest van de Final Fantasy games dus zo’n gesigneerde versie zou zeker in de smaak vallen. Nu ik gestopt ben met Battle for Azeroth ben ik toch op zoek naar een nieuwe MMO, dus zou deze erg graag willen winnen!

  13.   
    Reiverdemon's avatar

    een MMO voor de PS4? laat maar komen! 🙂

  14.   
    moontje's avatar

    Gave prijs ……….ik vraag me af of het spel nog mooier en gaver is door dat het een gesigneerd exemplaar is………voor het spel maakt het volgens mij niet zoveel uit….maar toch is het opeens voor vele meer dan een gewoon exemplaar nou ja ik wil in ieder geval graag winnen voor de tiener zoon die is gek op dat spel ik speel lieve onschuldig spyro

  15.   
    fantasyfreak's avatar

    ” Dat is wel erg vet. Voor welk platform is het?”

    Ah op de telefoon konden de foto’s niet laden dus kon het niet zien toen. Nu werken er trouwens ook weer icoontjes niet naast de nicknames.

  16.   
    Bmaster99's avatar

    dit is weer een geweldige actie jongens!! ik zal dan ook zeker week mijn geluk op de proef stellen. moge de beste geluksvogel winnen.

  17.   
    Jet100's avatar

    I AM a gamer,
    can you see?
    Do you Wanne game with me?
    Verder is mijn Engels not so well,
    Maar met gamen ben ik reuze snel.
    Ik zou dan ook superblij zijn met een nieuw spel.

  18.   
    Papachico's avatar

    Ik doe zeker mee! Liefhebber van Final Fantasy ook al moet ik zeggen dat de laatste delen bijzonder slecht waren. De online MMO nooit geprobeerd hoewel ik toch een interesse had mjaa.. WoW slokt ook veel tijd op. Naja… Slokte veel tijd op aangezien WoW ook niet meer is wat het vroeger was. Ben benieuwd.

  19.   
    darroox's avatar

    Met deze game ga ik Final het nieuwe jaar in en speel het helemaal kapot ?? PC of PS4.

  20.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    @fantasyfreak: Ja, dat plaatje (en de tekst) heb ik vanochtend nog even snel toegevoegd; die hadden we namelijk nog niet.

  21.   
    fantasyfreak's avatar

    @Tom Kauwenberg:

    Ah vandaar 😛 Maar ze zien er wel erg sweet uit.

  22.   
    Dedsec's avatar

    Nee dankje, geef maar aan iemand die het wat minder heeft.

    Ik wacht zelf nog op de uitslag van The Division 2 ??

  23.   
    Davarius89's avatar

    Final fantasy is al sinds lange tijd een groot deel van mijn leven geweest en zou deze dan ook met groot plezier aan mijn verzameling toe willen voegen!

  24.   
    huntedjohan's avatar

    gave actie jongens. geweldig spel (dan wel op de pc, want geen ps4 😛 ) ooit de trial gespeeld, maar toen meer op de xbox gaan gamen, nu met de vakantie in zicht is dit een vet moment om er toch mee te beginnen.

    als ik win, kom ik m persoonlijk ophalen en mogen jullie op de foto met mijn truck 😛

  25.   
    Katycatjuliys's avatar

    Deze MMO is echt geweldig maar het is nog leuker als je samen met je vrienden een legendarisch avontuur te beleven in Eorzia en daarom doe ik mee. Samen een legendarisch avontuur beleven is 10x leuker dan in je eentje

  26.   
    Nyokinyoki's avatar

    ‘Tis een Japanse game dus vandaar dat ik mijn motivatie maar in het Japans heb geschreven XD (de vertaling staat onderaan trouwens)

    すごくでエーな~!ファイナルファンタジーシリーズが大好きだよ!昔に俺は毎日毎日ファイナルファンタジーのゲームをした。(笑)

    実は今日は俺はWorldofWarcraftにやめました。五年ぐらいWorldofWarcraftをプレイしたけど、BattleforAzerothはめっちゃつまらない(>﹏<)
    WorldofWarcraftがとても変わった…残念と思う!

    それは新しいMMORPGの時間ですよ~

    私にこのゲームに勝つ機会を与えてくれてありがとう。Gamersnet本当にありがとうございます!

    マイケル

    Vertaling:
    Nice! I ben helemaal fan van de ' Final Fantasy Series' . Vroeger speelde ik echt iedere dag Final Fantasy (lol).

    Vandaag ben ik officieel gestopt met het spelen van World of Warcraft. Heb het ongeveer 5 jaar gespeeld maar Battle for Azeroth is super saai! World of Warcraft is te veel veranderd wat echt jammer is!

    Daarom is het tijd voor een nieuwe MMORPG!

    Bedankt dat je me de kans geeft om dit spel te winnen! Gamersnet hartstikke bedankt voor de mogelijkheid!

    Michael

  27.   
    Roy4's avatar

    XIV staat voor 14, volgens mij wordt het dan hoog tijd ik eens instap. Final fantasy al 13 keer genegeerd en waarschijnlijk is dat een foute keuze, maar ja er zijn zoveel geweldige spellen. Ik doe mee voor ps4

  28.   
    007Nightfire's avatar

    Super tof!
    Kort maar krachtig ;p

  29.   
    Joaaa's avatar

    Final?… Final fantasy? ? Online??? I’M ONNNN, en dan is het de complete editie die gesigned is en alles ook nog, meer dan geweldig dit gwn echt ugh ik MOET dit gwn hebben, er is geen andere keuze, zit een beetje laag op Playstation spelletjes maar met deze er bij denk ik wel dat me collectie voor de komende twee jaar compleet is!! desnoods zuig ik nog aan je grote teen, voor dit heb ik dat er wel voor over hoor eeeehhh vinden jullie dat een goed idee? Mooi ik ook! Dan zijn we daarmee wel tot een conclussie gekomen denk ik.

  30.   
    dandanna's avatar

    Konnichiwa,

    Take my monaaaaiy! Oh, ik kan het niet kopen maar winnen?
    In that case: Show me the monaaaaaiiy!…uhm, ik bedoel natuurlijk “yes, please”.

    Ter afsluiting een stukje fantasierijke poëzie:

    Roses are red
    Violets are blue
    Handover Final Fantasy XIV Online CE
    And Naoki Yoshida’s autograph too.

    Shitsurei shimasu

  31.   
    pindanootje91's avatar

    Ik doe mee! super vet! nog nooit eerder ffIV gespeeld, maar de rest uiteraard wel

  32.   
    Valkyrie743's avatar

    Ik speel het spel al op gratis versie met mijn zus (zij heeft de voledige versie )maar zou het heel leuk vinden om samen met haar en in mijn eentje het complete spel te kunnen spelen zonder alle limieten die de gratis versie heeft.

  33.   
    Griever's avatar

    Doe graag mee voor de ps4 versie.Al jaren een grote Final Fantasy fan maar ben nog nooit in het bezit geweest van zo iets. Dat ook nog ondertekend is door de mensen die eraan gewerkt hebben.Mocht ik de gelukkige zijn dan gaat het hoesje echt in een display.Zodat ik er vele jaren met plezier na kan kijken.

  34.   
    Tadao's avatar

    @Nyokinyoki: Had WoW geen titel in katakana?

  35.   
    Nyokinyoki's avatar

    @Tadao: @Tadao: ワールドオブウォークラフト <–

  36.   
    Tadao's avatar

    @Nyokinyoki: De grammatica verward mij daar een tikje. Ik neem aan dat de O probeer voor Wo te spelen, maar zou een partikel niet in hiragana blijven? Of hebben ze gewoon plat de tonen geprobeert te overschrijven (Altijd een mystery, met namen vertalen in alfabetten)

  37.   
    hernieuw's avatar

    Een nieuwe vrijetijd invulling erbij! Ik doe mee.

  38.   
    Fideel's avatar

    Leuk zo’n prijs!

  39.   
    SophiaG's avatar

    Ow wauw!!! Wat een gave prijs. Ik maak heel erg graag kans.

  40.   
    nessen's avatar

    Een heel spannend, gamend 2019 toegewenst iedereen.

  41.   
    Heart1982's avatar

    Echt leuk deze actie, ik heb altijd al getwijfeld om deze te kopen of niet.. Achja, eens zien of dat 2019 voor mij mooi begint 🙂