Street Fighter 5 trapt vierde seizoen af met demonisch DLC-personage Kage

Street Fighter 5 is alweer toe aan zijn vierde seizoen en dat betekent een nieuwe seizoenspas met extra personages. De allereerste vechtersbaas is inmiddels bekend en het betreft Kage, in feite een demoon-achtige variant op Evil Ryu.

In Street Fighter is Satsui no Hado de donkere kant van de menselijke ziel en zij deze kracht zich meester maken, krijgen enorme kracht met het verlies van hun menselijkheid. Street Fighter 5: Arcade Edition vertelt onder andere over Ryu’s strijd om de verleiding van Satsui no Hado te weerstaan en met zijn overwinning voorkomt hij dat Evil Ryu nog naar buiten komt. Echter, de Satsui no Hado in Ryu heeft een eigen vorm aangenomen buiten zijn lichaam als de demonische Kage. Zijn we er nog?

Kage’s vaardigheden doen denken aan die van Evil Ryu, al zijn er verschillen. Zo laat Kage’s eerste V-Trigger hem teleporteren op de grond of in de lucht. Wil je alle details weten, check dan de website van Capcom of bekijk onderstaande video waarin zijn vaardigheden in detail worden behandeld.

Kage is vanaf heden beschikbaar voor 5.99 euro of met 100,000 Fight Money, de in-game valuta van Street Fighter 5. Voorlopig is er nog geen seizoenspas voor het vierde seizoen beschikbaar, al zal die er ongetwijfeld nog komen.

Street Fighter 5’s derde seizoen bracht een zestal personages, te weten Sakura, Blanka, Falke, Cody, G en Sagat.

  1.   
    Dondonz's avatar

    Ik denk dat dit karakter eerder de donkere kant van Capcom representeert die ads in-game plaatst voor meer beloningen 😛

    en een vierde seizoenspas? kom op, Capcom… dit wordt steeds belachelijker.