Sekiro: Shadows Die Twice is meest gewilde game op Steam

Op de afgelopen E3 werd aangekondigd dat de nieuwe game van Dark Souls-ontwikkelaar From Software Sekiro: Shadows Die Twice heet. Hoewel we al enigszins verwachtten dat gamers dit spel wel zien zitten, is daar nu concreet bewijs voor: op Steam staat het het vaakst op de verlanglijstjes van gebruikers.

Op de lijst worden recente toevoegingen aan de wish lists van Steam-gebruikers op een rijtje gezet; het gaat dus niet om de meest aan de wenslijst toegevoegde games aller tijden.

Na Sekiro: Shadows Die Twice doen ook Resident Evil 2 en Metro Exodus het goed. Ook het recent aangekondigde The Outer Worlds mag niet klagen met zijn zevende plek: de game is pas kort geleden aangekondigd en is nog niet eens te pre-orderen.

Wat jij: komt jouw verlanglijstje voor het komende jaar overeen met de nieuwe ranglijst op Steam? Of kijk jij meer uit naar andere parels op pc?

 1.   
  Basanova's avatar

  From Software heeft mij nog nooit teleurgesteld met zijn games, maar ik weet niet zo goed wat ik van dit spel moet verwachten.

  Het leuke van de Souls spellen en Bloodborne vind ik die dark fantasy setting en folklore. Zo zit Bloodborne echt vol met knipogen naar de absurdistische verhalen van H.P. Lovecraft. Geweldig! Daarbij geen verhalende cutscenes, maar een casual babbeltje met een losgeslagen gek die het één en ander aan informatie met je deelt over de wereld, eindigend met een zwak lachje. Naar mijn idee één van de beste spellenreeksen ooit.

  Maar dan kijk ik naar Sekiro: SDT en denk ik: “Hmm.. Nioh deel twee?” Natuurlijk heeft Nioh zich laten inspireren door de From Software spellen, dat moge duidelijk zijn, maar uiteindelijk mis ik toch een beetje die uniekheid die de andere From Software games wel hadden. Niet dat ze met een volgende Souls of Bloodborne game hoefden aan te komen, maar dan wel met iets dat we nog niet kennen, laat staan een spel uit vorig jaar..

 2.   
  Papachico's avatar

  @Basanova:

  Dat gevoel heb ik ook qua Nioh en deze game. Nioh vond ik teleurstellend maar heb zeker vertrouwen in deze game.

  Enne.. Bloodborne 2 zie nog steeds het liefste verschijnen hoor 😉