Dead or Alive 6 voegt Brad Wong en Eliot toe aan roster

Koei Tecmo heeft in de nieuwste uitgave van het Japanse gamesblad Famitsu twee personages onthuld die zich bij het roster van Dead or Alive 6 voegen. Het gaat om Brad Wong en Eliot – beide personages die fans van de Dead or Alive-spellen al kennen.

Brad Wong debuteerde in Dead or Alive 3 en is een meester in de zui quan-vechtstijl, ook wel bekend als dronken kung-fu. Tot Dead or Alive 5 was de man op zoek naar de legendarische “Genra”-wijn, nu lijkt hij op zoektocht te zijn naar een legendarische zalm. De Japanse stem van Wong is ingesproken door Unshou Ishizuka, bekend als de Japanse stem van Professor Oak uit de Pokémon-serie. Helaas heeft Ishizuka 13 augustus het leven moeten laten, maar zijn stemmenwerk zal nog steeds in Dead or Alive 6 zitten.

Eliot maakte voor het eerst zijn opwachting in Dead or Alive 4, waar hij te boek stond als jongste personage van de serie. De jongen beoefent de Chinese vechtstijl xingji quan als leerling van Gen Fu. De Japanse stem van Eliot wordt ingesproken door Junko Minagawa, de stemactrice die je wellicht kent van The Prince of Tennis-anime, waar ze hoofdpersonage Ryoma Echizen speelt.

Dead or Alive 6 verschijnt 15 februari 2019 op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren