Stardew Valley rolt 12 december multiplayer voor Nintendo Switch uit

Waar de pc-spelers al enige tijd zich kunnen vermaken met de multiplayer van Stardew Valley, moesten de consolegebruikers vooral geduld hebben. Nu kunnen echter de Switch-spelers ook hun borst nat gaan maken. Stardew Valley rolt namelijk op 12 december de multiplayer voor Nintendo Switch uit.

Net als de variant voor de pc kunnen er in totaal vier mensen gelijktijdig in een wereld spelen. Kies je om over een lange afstand deze multiplayer met anderen te spelen, dan moet je in bezit zijn van een Nintendo Switch Online abonnement. Wanneer je dicht bij elkaar bent, kan je via lokaal internet Stardew Valley spelen. Hier heb je overigens dan ook geen abonnement voor nodig.

Ook brengt deze 1.3 update nieuwe content naar de singleplayer van Stardew Valley. Maar gezien die content ietwat spoiler gevoelig is, mag je die nieuwe content geheel zelf gaan ontdekken.

Eric Barone, maker van Stardew Valley, gaat nu in samenwerking met Sickhead Games, de studio die onder meer de port van Stardew Valley en Celeste hebben verzorgd, werken aan de multiplayer voor PlayStation 4 en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren