Gratis update Operation Absolute Zero voor Call of Duty: Black Ops 4 morgen live

Call of Duty: Black Ops 4 gaat volgende week flink op de schop met een gratis update. Na de toevoeging van Nuketown is Operation Absolute Zero de eerste echte flinke update voor zowel Multiplayer, Zombies en Blackout.

De grootste toevoeging in de Multiplayer is de nieuwe Specialist met de naam Zero. Deze gevaarlijke tante is een meesterhacker, die tegenstanders kan verhinderen om normaal te schieten. De veelbesproken Black Market wordt weer teruggezet naar level 1 en zodra je het eerste level heb gehaald, mag je al aan de slag met Zero.

Ook worden er drie nieuwe wapens toegevoegd, voor zowel Multiplayer als Blackout. De Deamon 3XB SMG, SWAT RFT assault rifle en het Secret Santa slagwapen zijn vanaf morgen allemaal in het arsenaal te vinden. Ook deze zijn via de Black Market vrij te spelen en in de tijdelijk gamemodus, Blackjack’s Gun Game, direct uit te proberen. Ook wordt een grote hoeveelheid cosmetische voorwerpen toegevoegd.

De Zombie-modus krijgt volgende week een tweetal features; Daily Callings en Black Ops Authenticity Stamp System. Daily Callings zijn eigenlijk je dagelijkse uitdagingen, waarmee je skins en andere goedheid vrij speelt. De Authenticity Stamp System is vooral voor de gamer die wilt opscheppen en zijn vorderingen wilt delen die hij behaald heeft zombie modus.

Ook wordt op PlayStation 4 op 13 december een Kerst-evenement gestart. In Winter Calling zijn speciale skins en andere cosmetische voorwerpen vrij te spelen, die allemaal in het teken staan van de feestdagen. De andere platformen volgen waarschijnlijk een weekje later.

De grootste veranderingen zijn echter voor Blackout weggelegd. De Battle Royale-modus is vanaf vandaag in een winters jasje gestoken en vanaf morgen komt er een nieuwe plek bij. In het noordoostelijke deel van de zee verschijnt de boot uit Hijacked, een multiplayer map uit Call of Duty: Black Ops 2.

Ook is er vanaf morgen een nieuw voertuig te vinden in Blackout. Het ARAV pantservoertuig is een vehikel voor twee personen en heeft een flink machinegeweer op het dak staan. Verder krijgen de SDM rifle en Spitfire SMG een balansupdate, wordt het omgevingsgeluid verbeterd, zijn Zero en nieuwe personages uit Zombies vrij te spelen en is het mogelijk om je Armor te repareren. Ook liggen er een aantal nieuwe wapens te wachten in de map, waarbij specifiek Firing Range genoemd wordt.

Treyarch beloofd later deze maand nog meer updates in Call of Duty: Black Ops 4. We wachten met smart wat de studio voor ons in petto heeft.

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Klinkt best lekker, binnenkort de toevoegingen in Blackout testen. Al zal Hijacked de eerste dagen overbevolkt zijn xD.

 2.   
  UncreatedKoen's avatar

  @Daniel Z: Ik zeg: Wij gaan naar Firing Range zoals gewoonlijk haha!

 3.   
  Daniel Z's avatar

  @UncreatedKoen: Nummer 2 overbevolking here we come 😉