Beyond Good and Evil 2 toont meer gameplay

Tijdens de laatste Space Monkey Report, de livestream waarin alle informatie over Beyond Good and Evil 2 wordt gedeeld, kwam al even naar voren dat er vandaag nieuwe gameplaybeelden zouden worden getoond. Nu is het dan eindelijk zo ver.

Ubisoft heeft in deze livestream bijna dertig minuten aan nieuwe gameplaybeelden getoond. In een ingekorte trailer van vier minuten is in grote lijnen te zien waar het precies over ging, natuurlijk kan je hier ook de gehele livestream terugkijken.

De prequel van Beyond Good and Evil is bekendgemaakt op de E3 van 2017. Gezien de game zich nog bevindt in de zogenaamde pre-alpha fase, is het nog maar de vraag wanneer Beyond Good and Evil 2 daadwerkelijk gaat verschijnen.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Iemand die mij kan vertellen wat dit in godsnaam te maken heeft met deel 1 van Beyond Good and Evil naast de naam?

  Ja, het is impressive… maar ik denk dat dit Ubi de pet te boven gaat. Ze willen heel veel, maar matig uitgewerkt maakt het nog altijd niet een goede game. Ik houd een slag om de arm.

 2.   
  Sander Klijn's avatar

  @BozeBever: Om het even kort te houden; Beyond Good and Evil 2 is een prequel op deel 1. Jade zit bijvoorbeeld in de game, al is ze ditmaal een antagonist en geen protagonist.

  En inderdaad, ook ik heb zo mijn twijfels over BGE2. Want hoe groot de wereld ook kan zijn, als er niks te doen is heb je er uiteindelijk weinig aan. Daarnaast zet ik ook nog wat vraagtekens bij de combat, het ziet er niet bepaald spectaculair uit. Maar het zijn uiteindelijk pre-alpha beelden, er kan dus nog genoeg aangepast worden.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  het ziet er wel gelikt uit maar ziet dr ook weer wat stroef uit

 4.   
  Heccer's avatar

  Dit gaat dan ook nog paar jaar duren, je mag er aan mee werken als je dat wil. En ik heb me twijfels over het hele concept!

 5.   
  mattioza's avatar

  Dit is zo’n ‘oh ja deze hebben ze ook nog’-titel van Ubisoft. Ik vind het wel eens een leuke afwisseling voor de vele jaarlijkse/ 2 jaarlijkse releases dat telkens strak getimed met max 3 jaar ontwikkeltijd, waar Ubisoft toch wel een patent op heeft. Kan echt een grote wereld worden, hopelijk zit het op technisch vlak wat goed. Zal juist wel of juist niet nog op deze generatie worden, waarschijnlijk release 2020 of 2021.