Prachtige indie-sandbox Among Trees vanaf volgend jaar in Early Access

Een zoveelste onthulling voor The Game Awards 2018: de eerste verschijning van Among Trees, een sandbox-titel die volgend jaar in Early Access moet verschijnen op Steam.

In Among Trees ontdekken spelers een artistieke boswereld, waarin je klust aan je eigen koddige huisje. Overleven doe je geheel op je eigen manier, inclusief alle (ook door het klimaat gedreven) obstakels van de omgeving om je heen.

De kleurrijke en vooral mysterieus ogende game werd uit de doeken gedaan met een sfeervolle eerste Among Trees Teaser Trailer:

Among Trees wordt ontwikkeld en uitgegeven door FJRD Interactive, een relatief nieuwe ontwikkelaar die zichzelf omschrijft als een micro game studio.

Wanneer Among Trees precies in Early Access zal treden, blijft nog een mysterie. Voorlopig staat alleen het jaar 2019 als een officieel gegeven, met Steam als voorlopig exclusief platform.

Voor meer informatie blijven we even hangen op de officiële website van Among Trees. Uiteraard houdt Gamersnet je vanaf heden op de hoogte van grote aankondigingen rondom de game.

Meer Among Trees

  1.   
    mattioza's avatar

    Ziet er wel cute uit!

  2.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Ik ging wel lekker op deze reveal, alleen twijfel ik nog over de ontwikkelstudio. FJRD Interactive lijkt volledig new to the game te zijn, wat natuurlijk nul zekerheid biedt qua vooruitzicht op de kwaliteit van het geheel. Hoopvol afwachten dus.