Far Cry New Dawn vroegtijdig uitgelekt; verschijnt 15 februari

Gisteren werd het al even door Ubisoft geteased, er is een nieuwe Far Cry in de maak. In eerste instantie zou deze bekend worden gemaakt bij The Game Awards. Niets is minder waard, Amazon heeft iets te vroeg de pagina online gezet.

Far Cry New Dawn, zoals de game heet, vindt 17 jaar na de gebeurtenissen van Far Cry 5 plaats. In deze post-apocalyptische wereld keer je wederom terug naar Hope County. Vanzelfsprekend zijn er ook wat nieuwe locaties toegevoegd, om de spelervaring toch nog ietwat nieuw te maken.

In Far Cry New Dawn vecht je, samen met een vriend door middel van online co-op, tegen de zogenaamde highwaymen en hun roekeloze leiders, de Tweeling. De game verschijnt op 15 februari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  Turk–Life's avatar

  VET. Een nieuwe Far Cry is nooit mis. En post apocalyptische setting vind ik ook altijd wel leuk. Games zoals Fallout 76, Metro exodus en deze ben ik dan ook erg fan van.

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  Far Cry 76

 3.   
  Thijs.'s avatar

  Far cry games kunnen me echt nog heel weinig boeien. Eigenlijk sinds 3 heb ik er geen één meer uitgespeeld. Misschien is het de leeftijd maar tegenwoordig zoek ik meer een écht verhaal in een game dan maar een beetje doelloos rondlopen en hier en daar een missie doen wat niet echt waardig voelt. Heb precies hetzelfde bij Just cause 4

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  lekker ik ga eens vragen of deze ook gratis geleverd kan worden

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Thijs.: bij far cry loop je nooit doelloos rond bij just cause ook niet je kan genoeg doen wees blij dat er zulke mooie games worden gemaakt waar je ogen hitsig van worden

 6.   
  Thijs.'s avatar

  @the ultimate gamer boss: zo voelt het voor mij dus wel. Ik heb ook niks tegen deze games ik zeg alleen dat het niks meer voor mij is.

 7.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Thijs.: nee dat snap ik ook wel tis wel zo idd dat je minder kan genieten van zon game dan wd2 die wereld is zo mooi daar is het gewoon leuk om alles te ontdekken etc zoals jc3 etc nee snap ik ieder zn mening idd ik ben erg benieuwd naar deze game zelf heb ik primal nog niet gedaan en heb hem al sinds de release haha