Just Cause 4 bevat easter egg van indie Getting Over It with Bennett Foddy

De pers is er al even mee bezig en vandaag mogen ook de consumenten ermee aan de slag: Just Cause 4. Drie jaar na Just Cause 3 mogen we weer de spelwereld laten exploderen met Rico Rodriguez, waarin je in deze game ook weer de nodige easter eggs zult tegenkomen.

Eén van deze easter eggs is er niet zomaar eentje, het is namelijk een heuse minigame. YouTuber MathChief heeft onderstaande video geüpload en laat de grappige toevoeging zien, die in feite de indie hit Getting Over It with Bennett Foddy uit 2017 in het klein nabootst. In deze game speel je een man die in een ketel zit en met een pikhouweel bergen op moet zien te klimmen, met allemaal obstakels die je onderweg moet zien te overmeesteren. De easter egg wordt ook daadwerkelijk aangevuld met de stem van maker Bennett Foddy.

In Just Cause 4 kun je de ketel met de pikhouweel op de top van een berg vinden, zoals de locatie in de video toont. Als je met Rico in de ketel klimt, verandert het beeld naar een 2D-platformperspectief. Met de pikhouweel probeer je ook hier wederom omhoog te komen, begeleidend door commentaar van Foddy himself!

  1.   
    tranceguy's avatar

    Oeh dit is vet man!