Eerste grote update Battlefield 5 uitgesteld

Vandaag moest Battlefield 5 een grote content update krijgen, maar enkele uren voor de release hebben Electronic Arts en DICE de update naar achter verschoven. De reden is een fout in de patch.

Battlefield 5 is matig uit de startblokken gekomen, met tegenvallende verkoopcijfers. Onze Peter was wel erg te spreken over de shooter, alleen is er nog te weinig content om het een hoger cijfer te geven. De Chapter 1: Overture update had hier vandaag al wat verandering in moeten brengen.

Overture bevat onder andere de vierde War Story, nieuwe multiplayermap, Practice Range en een lading skins voor wapens en voertuigen. In de tweet wordt gelukkig gesteld dat het uitstel waarschijnlijk van korte duur is en dat we snel meer info krijgen over de kwestie.

 1.   
  M@vietwister's avatar

  Ai….

 2.   
  mmx's avatar

  Beter een goede update dan een halve.en ik snap dat Peter goed te spreken is over BF V ik vind hem ook top.

 3.   
  Mattiees's avatar

  zal waarschijnlijk dan maar een paar dagen duren om die fout eruit te halen, kan gebeuren.

 4.   
  Alfa Warrior's avatar

  Nog een wonder dat ze er toch maar in investeren.
  EA kennende had ik verwacht dat ze al gestopt zouden zijn met ontwikkelen omdat er niet meer geld aan te verdienen valt.

 5.   
  PSPfreaky's avatar

  @Mattiees: De update verschijnt vandaag (5 december). Hebben ze het toch nog netjes opgelost.

  Ik ben zelf ook zeer te spreken over Battlefield 5. Battlefield 1 heb ik in ongeveer 2 jaar tijd maar 370 uur gespeeld (BF3 1100 uur en BF4 700 uur). Battlefield 5 staat inmiddels al op 130 uur hier en zal voor het einde van 2018 vast wel de 200 uur aantikken. Het is de eerste echte Battlefield na BF3 waar ik echt hyped voor was.

 6.   
  mmx's avatar

  @PSPfreaky: bij mij loopt hij nu binnen .goed nieuws van jou.