Bethesda komt alsnog over de brug met canvas Fallout 76 tas

Sinds de release van Fallout 76 ligt Bethesda constant onder vuur. Op de eerste plaats komt dat door een ontzettend matige game, die behoorlijk wordt afgemaakt door de pers en gamers. Afgelopen week kwam er nog een hoofdstuk bij, nadat kopers van de Fallout 76 Collectors Edition beklag deden over de meegeleverde tas. De beloofde canvas tas is vervangen voor een goedkope nylon tas.

Hier ging Bethesda in eerste instantie ook niet klantvriendelijk mee om. De klantenservice op de website stuurde eerste een grofweg stuitende reacties om vervolgens een magere vergoeding van vijf euro in in-game valuta aan te bieden.

Ook deze ‘oplossing’ werd niet gewaardeerd en Bethesda lijkt nu eindelijk de ernst van de zaak te zien. Op Twitter laat het bedrijf weten dat er wordt gewerkt aan de beloofde canvas tassen. Bezitters van de Fallout 76: Power Armor Edition hebben tot 31 januari om zich aan te melden via de Bethesda hulpdesk, om aanspraak te maken op de vervangende tas.

Ondertussen is Bethesda ook bezig om nog iets te redden van Fallout 76. Verschillende patches zijn in aantocht om de enorme hoeveelheid bugs aan te pakken, waarvan de eerste vandaag wordt uitgerold. Volgende week dinsdag komt er nog een patch aan, voor de zo geplaagde game.

 1.   
  ronineter's avatar

  Zonet een ticket hiervoor ingediend. Hoop dat ik geen extra kosten krijg omdat ze vanuit murrica moeten verzenden.

  Let wel op, bij de beschrijving van het uploaden van de bon staat erbij dat je Email adres op de bon moet staan.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Wel mooi om te zien dat duidelijk weinig mensen in de 500 shit credits scheme is getrapt.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Dacht dat ze canvas te duur vonden

 4.   
  Turk–Life's avatar

  Stiekem ben ik de mensen die de collectors editie hebben gekocht aan het uitlachen.