The Elder Scrolls: Blades uitgesteld naar 2019

Bethesda ligt de laatste tijd zó onder vuur rondom Fallout 76 (bijvoorbeeld over de Power Armor Edition) dat je bijna zou vergeten dat het bedrijf nog andere games ontwikkelt. Op de afgelopen E3 werd echter The Elder Scrolls: Blades aangekondigd als opwarmertje voor de volgende volwaardige Elder Scrolls-game, die eveneens werd aangekondigd. Maar ook wat deze (mobiele) game betreft is er slecht nieuws, want hij is uitgesteld naar begin 2019.

Eigenlijk stond The Elder Scrolls: Blades te verschijnen in deze herfst, maar die begint inmiddels op zijn einde te lopen. Het zat er dus al een beetje aan te komen dat het spel uitgesteld zou worden, aangezien we al een tijdje weinig tot niets van Bethesda’s mobiele project hebben gehoord.

Overigens was de herfst van 2018 sowieso al later dan bedenker Todd Howard graag had willen zien: hij had een release à la Fallout Shelter voor ogen, namelijk direct na de E3-presentatie. Maar zelfs de bijgestelde releasedatum bleek dus niet haalbaar, waardoor we deze feestdagen toch écht met onze familie moeten doorbrengen, in plaats van af en toe stiekem The Elder Scrolls: Blades op te starten op onze telefoon.

The Elder Scrolls: Blade is in eerste instantie een mobiele titel, maar komt ook naar pc, consoles en zelfs VR. Een concrete releasedatum is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren