Red Dead Online heeft een Battle Royale-modus


Nog een uurtje en de eerste mensen mogen de beta van Read Dead Online betreden, maar dataminers zijn nu al bezig met het uitvogelen van de inhoud van de game. Het mag misschien geen verrassing zijn, maar de online-variant van Red Dead Redemption 2 zal een Battle Royale-modus krijgen, genaamd Make it Count.

In deze modus dien je met 32 spelers zo lang mogelijk te overleven in een krimpende cirkel. Dat met een beperkt aantal wapens en op een aantal verschillende locaties, waaronder Strawberry, Stillwater Creek en Tall Trees.

Daarnaast is er een Team Deathmatch-modus aanwezig onder de noemer Team Shootout. Name your Weapon is de free-for-all-modus van de game.

Ook lijkt er een verhalende modus aanwezig te zijn, waarbij keuzes die je maakt daadwerkelijk effect hebben op je Honor.

De eerste mensen mogen vanaf 14:30 uur aan de slag met Red Dead Online. Wil jij weten wanneer jij aan de beurt bent? Bekijk hier het schema van de beta.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Ook Friendly free roam uuhh tom ???

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Wat is er nu weer loos?

 3.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ja of dat er ook in zit ??

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Karl Slatoff, een van de directeurs bij Take-Two Interactive, heeft wel ooit toegezegd dat je de game “volledig solo” kan spelen, maar meer dan dat is er niet echt beloofd met het oog op zo min mogelijk interactie zoeken met medespelers.

  Misschien moet je het iemand bij Sony vragen. Die hebben namelijk geld. 😉

 5.   
  Puddingboom's avatar

  @Dedsec: wa lul jij nou?

 6.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ja Sony heeft teveel geld.

  Juist door die friendly free roam heb ik GTA 4 eb RDR 1 heel veel online gespeeld.

 7.   
  JuulsJo's avatar

  Cattle royale!!

 8.   
  tranceguy's avatar

  toch echt kansloos.

 9.   
  OnOwned's avatar

  @JuulsJo: De dag dat dit komt, gaan Tom, Salim en ik een deel van de opbrengst opeisen. Wij waren als eerste met dit idee in de podcast!