Nieuwe trailer Kingdom Hearts 3 brengt werelden samen

Al flink wat jaren horen we over Kingdom Hearts 3, en het leek een eeuwigheid te duren tot de game eindelijk een definitieve releasedatum kreeg. De eeuwigheid is bijna voorbij en met de nadere release weet Square Enix ons steeds weer lekker te maken met nieuwe informatie, screenshots en trailers. Zo ook nu met de trailer Kingdom Hearts III Together, waarin vele eerdere aankondigingen en werelden in samenkomen.

29 januari wordt het wachten beloond, vanaf dan zal Kingdom Hearts 3 verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4. In de nieuwste trailer is een mooi overzicht te zien van een aantal werelden waar Sora, Donald Duck en Goofy naar toe zullen reizen. We zien Tangled, Toy Story, Big Hero 6, Pirates of the Caribbean, Frozen maar ook De Kleine Zeermeermin Ariel zwemt langs.

Op de E3 van dit jaar nam Marcel het al even op tegen de duisternis en Heartsless, alles over zijn avonturen lees je hier.

 1.   
  kiesmaarwa's avatar

  Vroeger was KH me te doen om de verschillende Disney werelden… dankzij KH1.5 en 2 en hun behoorlijk diepgaande story wil ik in KH3 vooral te weten komen hoe het allemaal af gaat lopen 😀 Sooo excited for this

 2.   
  UncreatedKoen's avatar

  Ik mis in dit artikel het belangrijkste bericht 🙁

  Tetsuya Nomura heeft aangegeven dat KH3 “Gold” is gegaan. Development is klaar van de game! <3

  Bron: https://twitter.com/KINGDOMHEARTS/status/1064881296915095552
  I'm proud to unveil an extended version of the trailer that's been playing in NA cinemas. (Trailer hierboven) And guess what? We've wrapped up development of #KingdomHearts III!

  Laat 29 januari maar komen! Het zo lang wachten wordt beloond!!

  P.s. Mocht er hulp nodig zijn tegen die tijd voor een Retrospective. Hit me up! Help jullie met alle liefde <3

 3.   
  Basanova's avatar

  Ik mis wel een beetje de old-school werelden van de 2D films, maar wie weet heeft Nomura nog niet al z’n kaarten gespeeld.

 4.   
  UncreatedKoen's avatar

  @Basanova: Nomura heeft zo goed als al zijn kaarten vermoed ik gespeeld. We krijgen volgens Nomura nog 2 trailers voor dit jaar.

  10 December en 18 December de laatste trailers van KH3.

  Bron: Twitter

 5.   
  Basanova's avatar

  @UncreatedKoen: Dat is waar, maar hij hoeft uiteraard niet alle werelden in de trailers stoppen.

  Dat vond ik namelijk zo leuk van de vorige delen, dat je een wereld had vrijgespeeld, maar geen idee had welke! En dat hoe dichterbij je kwam met je gummiship, des te meer de omgeving waarin je rondvloog het thema begon te krijgen van de wereld zelf. Hierdoor sloeg mijn brein meteen op hol, omdat ik een idee kreeg van welke wereld het zou kunnen zijn en waardoor de spanning dus al helemaal ondraaglijk werd.

  Maar goed, we gaan het meemaken!