Nieuwste Rainbow Six Siege operators uitgelekt; Kaid en Nomad

Na de bekendmaking van de al eerder uitgelekte Operation Wind Bastion, het vierde en daarmee laatste seizoen van het derde jaar in Rainbow Six Siege, zijn nu wederom de nieuwe operators voor dit seizoen uitgelekt.

Kaid en Nomad zijn de operators waarmee het derde jaar wordt afgesloten. Beide speciale eenheden zijn van Marokkaanse komaf en krijgen zelfs, als eerste in de geschiedenis van Rainbow Six Siege, een map die geheel rondom hen draait; Fortress speelt zich namelijk ook in Marokko af.

Nomad is de operator die beschikbaar wordt gesteld voor de aanvallende kant. Aan de gelekte trailer is te zien dat zij soort pijlen uit haar wapen kan schieten naar bepaalde gebieden. Wanneer deze pijlen tot detonatie worden gebracht, zal de vijandelijke operator, die achter een kast verschuilt, worden weggeduwd. Hierdoor kan je dus iemand uit cover halen en makkelijk neerschieten

Kaid is de tweede operator van Operation Wind Bastion en schaart zich bij de defensieve zijde. Deze defensieve operator maakt gebruik van een gadget wat een combinatie lijkt van de schokdraad van Bandit en de Grzmotmijn van Ela. Net als die mijn kan hij zijn gadget namelijk gooien en vastzetten op een oppervlak, vervolgens komt hier stroom op te staan. Hiermee is het dus mogelijk om luiken echt te beschermen tegen bijvoorbeeld Thermite of Hibana.

Welke wapens en andere gadgets deze operators krijgen, maar ook hoe de map Fortress er precies van binnen uitziet, zal worden bekendgemaakt tijdens de finale van de Pro League Finals in Brazilië. De finale van dit e-sport evenement vindt plaats op 18 november, wat aanstaande zondag is.

  1.   
    dannyelske's avatar

    R6 blijft boeiend! Jaar na jaar..