Gratis Zedhunter-update voor State of Decay 2 verschijnt 16 november

Zoals vooraf beloofd: vanavond werd op de X018-persconferentie meer uit de doeken gedaan over de stand van zaken rondom State of Decay 2. De zogenaamde Zedhunter-update werd niet alleen voorzien van meer informatie, maar ook een vrij snelle releasedatum. De nieuwste uitbreiding moet 16 november verschijnen als gratis update voor spelers op Xbox One en Windows 10.

Zedhunter maakt het mogelijk om zombies op te jagen met wederom een reeks nieuwe wapens. Daaronder vallen drie ultiem stille stukken slaggerei en meerdere manieren om “Zeds” naar bepaalde locaties te lokken.

De gratis uitbreiding voor State of Decay 2 werd uiteraard verrijkt met een interessante Zedhunter Trailer, die ook wat geinige informatie over de game en diens gemeenschap in beeld brengt:

Het tweede State of Decay verscheen 22 mei jongstleden als cross-play titel voor Xbox One en Windows 10. De titel maakte per direct onderdeel uit van de Xbox Game Pass en is inmiddels door 4 miljoen spelers opgepakt, ook al was niet iedereen even positief te spreken over de verschijning, waarvan akte in onze State of Decay 2 review

Eerder verschenen al, weliswaar wél betaalde, uitbreidingen voor de game. Respectievelijk het Independence Pack (4,99 euro) en het Daybreak Pack (9,99 euro), beide kwamen ook als onderdeel van de duurdere editie van de zombiesimulator.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren