Bizarre fighter Nidhogg 2 vanaf 22 november ook op Switch

Sinds de zomer van vorig jaar al een interessante titel op Steam, later ook gevolgd door bredere distributie op onder andere PlayStation 4 en Xbox One; het eigenzinnige Nidhogg 2. Recentelijk maakte ontwikkelstudio en uitgever Messhof ook bekend dat de Nintendo Switch zich ook mag verrijken met het bizarre vechtspelletje, vanaf 22 november aanstaande.

Een fysieke release is onzeker, maar vanaf later deze maand is Nidhogg 2 wel mooi vanuit de Nintendo eShop te downloaden, tegen de richtprijs van 14,99 euro, net zoals op de andere platformen geldt.

De onthulling van de Switch-port werd, hoe kon het ook anders, voorzien van een vlotte aankondigingstrailer, die in een paar oogopslagen al duidelijk maakt wát voor een kaliber vechtspel dit precies is.

Mocht het eerste Nidhogg je ontgaan zijn, neemt niemand je dat kwalijk. De vrij simplistische (en toch brute) fighter verscheen 13 januari 2014 alweer op pc, later gevolgd door enkel een PlayStation 4-port. Het vervolg uit 2017 gooide de graphics op een ander traject, maar liet de absurde gameplay verder zegevieren.

Naast de verschijning op pc, PlayStation 4 en Xbox One is Nidhogg 2 vanaf 22 november dus ook beschikbaar voor Nintendo Switch. Met een beetje geluk hoor je ons daar later nog op terugkomen met een uitgebreide review, uiteraard hier op Gamersnet

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren