Battlefield 5 is vanaf nu te spelen

De echte release van Battlefield 5 is nabij, maar sommigen mogen de game al iets eerder spelen dan anderen. Volgens Matt Wagner, level designer van Battlefield 5, was er al groot nieuws op komst vandaag. Nu is bekendgemaakt wat het grote nieuws precies inhoudt; de mensen die bezit hebben van Origin Access of EA Access mogen namelijk een dag eerder aan de slag met Battlefield 5.

Met Origin Access Premier is het zelfs mogelijk om de game al volledig te spelen, terwijl de gamers met een basispakket het moeten doen met een trial die liefst tien uren duurt. In deze trial zijn overigens alle modi van Battlefield 5 beschikbaar gemaakt.

Onze Peter heeft Battlefield 5 al uitgebreid in het Zweedse Stockholm mogen spelen, in de review is hij dan ook zeker te spreken over de game.

Battlefield 5 is dus nu uit voor de gamers die bezit hebben van Origin Access en EA Access. Vervolgens zullen de mensen met de Deluxe editie de game mogen spelen op 15 november. Op 20 november zal de game verschijnen voor de mensen met de normale editie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren