Wargaming kondigt actie-RPG Pagan Online aan

Die zagen we niet aankomen; game-uitgever Wargaming (bekend van de World of-games) heeft zich ingezet voor een nieuw project, nota bene eentje in samenwerking met een derde, Mad Head Games.

Vandaag doen de twee in samenwerking het volledig nieuwe Pagan Online uit de doeken, een hack-and-slash RPG die schijnbaar al volop getest wordt.

Daadwerkelijke gameplaybeelden ontbreken nog, maar er werd wél al een sfeervolle Announcement Trailer (in 21:9 beeldverhouding) vrijgegeven:

Momenteel verkeert Pagan Online in een zogenaamde “Trials”-fase, wat grofweg te vergelijken is met een gesloten Early Access-concept. Door jezelf op te geven via de officiële website en vervolgens “Chosen” te worden, kun je vroege toegang tot de game boeken.

Mad Head en Wargaming lijken Pagan Online allereerst te willen lanceren op (Windows) pc’s, maar een latere wending tot consoles of de mobiele markt is niet ondenkbaar. Wargaming heeft inmiddels al flinke ervaring met port-processen, en niet voor niets vraagt het inschrijfformulier van Pagan Online ook naar geprefereerde platformen, waaronder smartphones en tablets vermeld staan.

Meer Pagan Online

28/4/2019Preview: Pagan Online 1
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren