Assassin’s Creed Odyssey krijgt gratis nieuwe quests en monsters

Met Red Dead Redemption 2 dat gamers massaal bezighoudt, zou je bijna vergeten dat vorige maand ook Assassin’s Creed Odyssey is verschenen. Ubisoft kondigt nu de grote update voor november aan, die onder meer nieuwe quests en cosmetische opties toevoegt.

Te beginnen met die laatste: cosmetische opties. Heb je wel eens een gave helm gevonden, maar had je tegelijkertijd een andere helm met veel betere stats? Goed nieuws, want met de November Update kun je dat sterkere item er uit laten zien als die gave helm. Voor de modebewuste gamer is dit dus een zegen van de goden.

Ook wordt deze maand een nieuwe quest line toegevoegd, genaamd The Lost Tales of Greece. De eerste missie in dit verhaal verschijnt deze maand en heet The Show Must Go On. Zoals die titel al doet vermoeden, moet je als Alexios of Kassandra invallen in een toneelstuk. Daarin speel je de Slag bij Thermopylae na, ook wel bekend als de veldslag van de 300 Spartanen. Tijdens het toneelstuk kun je ervoor kiezen om waarheidsgetrouw te werk te gaan, maar ook om te improviseren.

Divine Intervention is het tweede deel van The Lost Tales of Greece. In deze quest daagt een mysterieuze vrouw je uit om verscheidene taken uit te voeren. Er is geen tijdslimiet voor The Lost Tales of Greece: ze zijn voor altijd beschikbaar voor spelers die het vijfde hoofdstuk bereiken. Ook wordt de level cap verhoogd naar 70. Verdiende XP-punten worden automatisch omgezet in Ability Points.

Tot slot worden er nieuwe vijanden toegevoegd, zoals mercenaries van Legendary-status en een nieuw mythisch beest om op te jagen: de Cycloop. Daarbij zijn twee sets items te verdienen die draaien om de held Odysseus: een voor op land en een voor je schip.

Check hieronder de officiële aankondigingsvideo van de November Update voor Assassin’s Creed Odyssey.

 1.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Ook wordt de level cap?

 2.   
  MikeGevers's avatar

  @BearsRidingTanks: Oeps, brain fart. Heb het aangepast 😉

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  “Ook wordt deze maand een nieuwe quest line toegevoegd, genaamd The Lost Tales of Greece.”

  Deze quest is al beschikbaar gesteld en ik heb deze ook al klaar.

 4.   
  Dedsec's avatar

  Nee ik moet al miljoen dingen doen in dat spel plus alle DLC en RDR 2 voor Just cause 4 komt.

  Ubisoft heeft het spel te groot gemaakt en teveel de zelfde dingen die je moet doen.