Black Ops 4 update brengt Blightfather Event en meer nieuwigheid

De nieuwste grote update voor Call of Duty: Black Ops 4, die van (het Amerikaanse) 6 november, brengt met name nieuwigheden voor Black Ops’ eigen Battle Royale: Blackout. De patch is sinds vandaag een feit voor gamers op alle beschikbare platformen, en ontwikkelaar Treyarch zette via Reddit alvast de grootste veranderingen uiteen.

Naast een reeks gameplay-technische ingrepen voor de Battle Royale, staat de update vooral centraal rondom het nieuwe Blightfather Event, waarin de gigantische Zombie Boss uit die ándere Black Ops-modus een uitstapje maakt richting Blackout. Daarbij horen een reeks nieuwe Character Missions en wat aanpassingen in bepaalde wapens, waaronder ook het complete (vermoedelijk tijdelijke) verdwijnen van de 9-Bang.

Wie de Blightfather tegen het lijf wil lopen, doet er goed aan om het kerkhof ten zuiden van Asylum te onderzoeken, waar het monster vanzelf op zal duiken. De Zombies-eindbaas is uiteraard een taaie, maar geeft uiteraard ook flinke beloningen, mocht je hem om weten te leggen.

Ondertussen is er nu de mogelijkheid om vanuit het menu direct in een 100-man grote Quads-server te stappen, terwijl de spelerslimieten van Solo en Duos verlaagd is tot maximaal 88 man.

Daarnaast heeft Treyarch natuurlijk ook de nodige aanpassingen uitgerold voor de Multiplayer en Zombies modi van Black Ops 4, met legio verbeteringen voor stabiliteit en balans. De volledige patch notes zijn te vinden op onder meer Treyarchs eigen Reddit-thread.

Meer weten over de nieuwste Call of Duty en de daarin inbegrepen modi? Gamersnet zette het allemaal al uitgebreid uiteen in onze Black Ops 4 review en videoreview.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren