Rainbow Six: Siege breidt uit met Operation Wind Bastion

Het derde jaar van Rainbow Six: Siege komt langzaam ten einde. Operation Wind Bastion is het nieuwste en tevens laatste seizoen van dit derde jaar, zoals ook al te zien was op de desbetreffende roadmap die begin dit jaar werd vrijgegeven door Ubisoft. Maar wat brengt dit nieuwe seizoen nou eigenlijk met zich mee?

Allereerst komen er weer twee nieuwe operators naar Team Rainbow, net als in het tweede seizoen dragen beide operators dezelfde nationaliteit. Operation Wind Bastion brengt namelijk twee Marokkaanse operators naar het spel toe, een behorend tot de aanvallende en de ander tot de verdedigende zijde.

Daarnaast wordt er een nieuwe map worden toegevoegd, aan de al vele strijdtonelen waarover Rainbow: Six Siege bezit. De nieuwe map gaat onder de naam ‘Fortress’ en speelt zich ook in Marokko af.

Op een militaire trainingsfaciliteit dat zich bevindt in het Atlasgebergte, die tevens voorzien is van unieke architectuur afkomstig uit de zuidelijke regionen van het land, zal je de strijd moeten aangaan in open gebieden maar ook ruimtes waar volop dekking te zoeken is.

Net als Operation Grim Sky, het derde seizoen van dit jaar, worden alle details bekendgemaakt tijdens een e-sport evenement van Rainbow Six: Siege. Op zondag 18 november zal namelijk tijdens de Pro League Finals, dat in Rio de Janereiro plaatsvindt, alle details omtrent Operation Wind Bastion uit de doeken worden gedaan.

  1.   
    Martix's avatar

    Wanneer nou eens Nederlandse of Belgische operators? ^^