Bethesda organiseert Fallout 76-event in Utrecht

Met de Fallout 76 B.E.T.A. nog sporadisch gaande, capituleert Bethesda Nederland op de achterban die de Fallout-franchise nu weer aanvuurt. Aanstaande vrijdag 16 november organiseert de Nederlandse divisie van de uitgever een eigen, gesloten evenement, waar lokale Vault Dwellers zich nu voor kunnen aanmelden.

Een precisie locatie of tijdstip blijft nog even mysterieus, maar Bethesda Nederland geeft via het officiële Twitter-account wel alvast twee tickets (met introducé) weg:

Zou jij je geroepen voelen om, net na de release van Fallout 76, uit je eigen Vault te kruipen voor een Fallout-evenement? Misschien zien we je daar wel…

 1.   
  BozeBever's avatar

  Iemand die mij kan vertellen wat er zo al te doen is op zo een event als deze? Op internet worden kaarten overal als winactie weggegeven en het voelt een beetje aan als een community-event voor een game waar totaal geen community voor is atm, met enkel gratis bier.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  @BozeBever: om hype te kweken voor de game.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  @BozeBever: Wat BearsRidingTanks al zegt: ze proberen de connectie tussen Fallout 76 en gratis bier te bewerkstelligen, zodat gamers het spel een kans geven.

 4.   
  GBA43's avatar

  @MikeGevers: Ik kan niet ontkennen dat ik na een aantal biertjes vaak meer vergevingsgezind ben.

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Ben wel benieuwd wát ze dan precies voor evenement op willen zetten. Als het een beetje stijlvol en post-apocalyptisch in is gestoken, ben ik helemaal game voor een paar biertjes en bottle caps.