Voel hoe Kirby je opeet met je nieuwe kussen

Met Super Smash Bros. hebben we al digitaal ervaren hoe het voelt om opgegeten te worden door Kirby, maar wil je dat in het echte leven ervaren, dan helpt een recentelijk aangekondigd product rond onze favoriete roze bal om daar het dichtste bij te komen.

Bandai Spirits, een zusterbedrijf van speelgoedfabrikant Bandai, heeft een kussen aangekondigd met de enerverende naam “Zuig ze op, Kirby!” In het pluchen hoofd van Kirby zit de tong van Kirby die fungeert als het oppervlak waar je jouw eigen hoofd in kunt nestelen.

Het Kirby-kussen moet in mei 2019 in Japan verschijnen voor maarliefst 9,500 yen, wat omgerekend neerkomt op zo’n 74 euro. Het is onbekend of de goodie ook naar het Westen komt, zodat ook wij ons hoofd in Kirby’s kop kunnen laten rusten.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Vandaag ik de categorie “Waarom wil ik dit”

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  lijkt meer op een katten huisje

 3.   
  Papachico's avatar

  Hahahaha, is lachen als je dronken bent of een goeie jonko hebt gerookt.