Sean Bean schittert ook in Hitman 2 live-action launch trailer

Niet alleen het eerste Elusive Target, maar ook nog eens hét grote gezicht in de Hitman 2 launch trailer: niemand minder dan topacteur Sean Bean.

Met de lancering van Hitman 2 slechts een kleine twee weken van ons verwijderd, is het voor ontwikkelaar IO Interactive uiteraard de hoogste tijd om een bombastische, laatste promotievideo op stelten te zetten.

En ja, de man die werkelijk altijd dood moet, is nu de ijskoude professional die je vertelt hoe je een geslaagde brenger des doods kunt worden, uiteraard geheel in typische Agent 47-stijl; met een ongelukje of twee…

Check de live-action launch trailer van IO Interactives nieuwe moordlustige game hieronder:

Hitman 2 staat 14 november aanstaande te verschijnen in de Benelux, op zowel PlayStation 4, Xbox One als pc. De game verschijnt, in tegenstelling tot de voorganger, niet in episodische vorm, maar als één compleet product.

Tegen die tijd lees je er alles over bij ons op Gamersnet, maar mocht je nu al meer willen weten over de game en onze eerste impressies, spoed dan ook naar onze recente Hitman 2 preview of onze uitgebreide playthrough van Hitman 2 in Colombia

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren