Rastakhan’s Rumble uitbreiding aangekondigd voor Hearthstone

Het immens populaire kaartspel Hearthstone krijgt een spiksplinternieuwe uitbreiding, dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de openingsceremonie van Blizzcon 2018.

Rastakhan’s Rumble brengt 135 nieuwe kaarten en ook een nieuwe Keyword, een status op je kaart die vergelijkbaar is met Charge en Taunt. Overkill geeft spelers de mogelijkheid om nogmaals aan te vallen wanneer je meer damage aan een vijand toedient dan hij aankan.

De eerste legendary kaart die voor deze uitbreiding is bekendgemaakt, is ‘Shirvallah, the Tiger’. Deze kaart kost 25 mana, maar zal één mana minder kosten voor elk punt die je aan een spreuk uitgeeft. Ook maakt deze kaart gebruik van Divine Shield, Rush en Lifesteal.

Met deze uitbreiding gaat de singleplayer ook uitgebreider worden. Rumble Run biedt namelijk een volledig gratis singleplayer ervaring aan, waarin je het opneemt tegen Rumble kampioenen.

Rastakhan’s Rumble verschijnt op 4 december. Wanneer je een 50-packs bundel voor deze uitbreiding koopt krijg je daar ook nog eens de nieuwste Shaman Hero: ‘King Ratakhan’ bij.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren