Destiny 2 gratis voor alle pc-gebruikers

Vlak voor de opening van Blizzcon 2018 is bekendgemaakt dat, net als onlangs de PlayStation 4, Destiny 2 gratis te verkrijgen is voor alle pc-gebruikers.

Destiny 2 is gratis te halen op Battle.net, het online platform van Blizzard en sinds enkele jaren dus ook Activision. Om Destiny 2 gratis te claimen zul je naar het kopje met een cadeau in de Battle.net launcher moeten gaan, hier staat vervolgens de game klaar om te worden bemachtigd.

Maar let wel op, je kan Destiny 2 gratis halen tot 18 november. Heb je hem voor die tijd geclaimd, dan mag je hem voor altijd houden. Zo niet, dan moet je het helaas zonder een gratis kopie van de game doen.

Destiny 2 is al op 6 september 2017 verschenen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is onlangs nog uitgebreid met Forsaken, die dan weer op 4 september van dit jaar is uitgekomen.

 1.   
  tranceguy's avatar

  Ik skip deze want heb al 3 platformen en dat vind ik meer dan genoeg, eigenlijk al teveel. Waarom is deze niet gewoon op Steam….. Jammer. Want het is wel een leuke game.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  gratis staat nog altijd buy

 3.   
  dannyelske's avatar

  Kheb net een account aangemaakt op battle.net maar ik kan destiny niet gratis downloaden?

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @dannyelske: Kijk je wel in de applicatie, en niet gewoon op de website? Het is vooral belangrijk dat je het via de launcher doet.

 5.   
  PaNNa's avatar

  @dannyelske:

  Je moet eerst de GIFT claimen, daarna kan je hem gewoon installeren.

 6.   
  dannyelske's avatar

  OK kheb hem gevonden bij Gifts inderdaad, thanks!