Nul hype voor Battlefield, wel voor Fallout? | Gamersnet Podcast #39

De spanning rondom Red Dead Redemption 2 is weer even gaan liggen, en dus maken onze Peter en Tom zich klaar voor een wat mildere Gamersnet Podcast. Alhoewel, ook in aflevering #39 vinden de heren wel wat onderwerpen om over te vlammen, waarvan volop akte…

Zo hebben de heren het een en ander terug te blikken met de PlayStation Classic line-up aan klassiekertjes, vragen ze zich hardop af waar Battlefield 5 is in onze collectieve gedachtegang én is Tom natuurlijk al urenlang losgegaan in de Fallout 76 B.E.T.A.!

Meer dan genoeg om te bespreken dus, en uiteraard lullen de gasten daar nog een heel stuk verder omheen…

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

 1.   
  PSPfreaky's avatar

  Nul hype voor Battlefield? Dan had je Reddit en andere sites moeten checken na het uitbrengen van de laatste Battlefield video 😉 De hype is nu veel groter.

  Bij mij is er juist weer nul hype voor Fallout 76. Maar dat zijn smaken 🙂

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @PSPfreaky: Het ging ons ook vooral om de “hype” die we voelen bij ons op de website, en de views die wij zien op onze artikelen en video’s. De enige content die het goed doet rondom die game, is bijna altijd in negatieve context, zo lijkt het.

  Wat dat betreft ben jij de uitzondering op de regel. Terwijl het gros van het volk vrij huiverig of terughoudend is, ben jij tot dusver de enige fiere voorvechter van Battlefield 5.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  nul hype voor battlefield ja hoor
  battlefield heefd tenminste een singleplayer de nieuwe fallout is @#%% mp

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  @Tom Kauwenberg: Dat gedoe rondom Battlefield 5 heeft me eigenlijk niks gedaan. Als je speelt let je vooral op het vechten en tegenstanders doden. Ik let zelf niet op de outfits van andere spelers.

 5.   
  Petor's avatar

  @the ultimate gamer boss: We omschrijven de omvang van de hype, niet of we zelf zin hebben in de game. We vinden het gewoon stil omtrent de nieuwe Battlefield. Zelf heb ik er megaveel zin in 🙂