Check hier de BlizzCon 2018 openingsceremonie

Het is bijna zover: vandaag gaat BlizzCon 2018 van start. Net als voorgaande jaren trapt Blizzard af met een openingsceremonie waarbij het bedrijf toffe, nieuwe dingen onthuld rond zijn games. Verwacht dan ook een reeks aankondigingen van Diablo, Hearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch en World of Warcraft.

De openingsceremonie begint vanaf 19:00 onze tijd en is hieronder te bekijken. De BlizzCon-opening duurt in totaal ongeveer een uur; voorafgaand zal om 18:30 Nederlandse tijd een pre-show van start gaan om alvast in de stemming te komen.

Je kunt voor de livestream eventueel ook terecht op Blizzard’s Twitch of YouTube. Wil je meer achter-de-schermen-momenten zien, dan kun je een BlizzCon Virtual Ticket overwegen.

Naast de openingsceremonie worden nog diverse What’s Next-panels gehouden over respectievelijk Diablo, Overwatch, Hearthstone, World of Warcraft en Heroes of the Storm (Starcraft ontbreekt inderdaad). Verwacht meer details rond het aangekondigde en vooruitblikken op het komende jaar. De specifieke momenten van die presentaties, maar ook alle eSport wedstrijden en Q&A’s zijn raad te plegen op de Blizzard-website.

Vorig jaar kondigde Blizzard op BlizzCon als grote klapper World of Warcraft: Battle for Azeroth aan, maar ook het personage Moira en de map Blizzard World voor Overwatch werden onthuld. Heroes of the Storm kreeg destijds de helden Alexstrasza en Hanzo middels een toffe cinematic.

Waar hoop jij op dit jaar?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren