Deze 570 kilo wegende LEGO D.Va staat op BlizzCon

The LEGO Group en Blizzard werken samen om diverse LEGO-sets rond Overwatch uit te brengen. En wat is nou een betere plek om deze collaboratie op gigantisch niveau te tonen dan op BlizzCon 2018?

Op Blizzard’s conventie, die vanavond van start gaat, staat een gigantisch beeld van D.Va, volledig gemaakt met LEGO-blokjes. Het beeld bestaat uit meer dan 145.000 onderdelen, weegt zo’n 570 kilo en is hoger dan 2,5 meter.

Het officiële Twitter-kanaal van LEGO meldde trots het volgende over de enorme plastic D.Va:

De geblokificeerde D.Va met Mech zijn gebaseerd op de gelekte doch nog niet officieel aangekondigde LEGO Overwatch-set waar ook een bouwbare Reinhardt in zit. Nu je weet hoe LEGO-steentjes worden gemaakt, is het des te mooier om een bouwwerk van dergelijke proporties te aanschouwen!

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    Heccer's avatar

    WauW!