Two Point Hospital voorzien van tijdelijke Spooky Mode

Eerder deze week lanceerde nog netjes een Sandbox Mode, maar nu is het alweer tijd voor een nieuwe update in Two Point Hospital: met de laatste v1.08 update wordt, geheel thematisch, ook een tijdelijke Spooky Mode opgegooid.

De zogenaamde Spoooooky Update werd op Steam al voorzien van patch notes en een uitgebreide blogpost van het ontwikkelteam, waarin onder meer ook de verbeteringen voor de free play uiteengezet worden.

De Spooky Mode laat op zijn beurt pompoenen door je ziekenhuizen dwalen en voorziet de complete ervaring van wat bloedstollende muziek op de achtergrond. Deze modus is echter wél voorzien van enige tijdsdruk; kort na Halloween verdwijnen de pompoenpatiënten immers alweer.

Om de nieuwe Sandbox Mode én de Spooky Mode te vieren, geldt op Steam ook tijdelijk een Halloween-uitverkoop voor Two Point Hospital. Het thematische ziekenhuisspel is voor eventjes met 10 procent afgeprijsd, tot een schappelijke 31,49 euro.

Two Point Hospital verscheen afgelopen 8 augustus op pc, als een ware hommage aan het klassieke Theme Hospital. De spirituele opvolger is misschien niet zo legendarisch, maar blijft een vermakelijk spelletje, aldus onze Soraya in haar Two Point Hospital review.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren